01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
03.12.2014

Проект ELibUkr - «Електронна бібліотека України: створення Центрів знань в університетах України»

Вітаємо Бібліотеку імені академіка М.О.Лавровського Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя з приєднанням до проекту ELibUkr - «Електронна бібліотека України: створення Центрів знань в університетах України»

ELibUkr – інноваційний проект, що об’єднує бібліотеки вищих навчальних закладів, національні бібліотеки та інші організації України. Метою проекту є забезпечення доступу до світової наукової інформації, створення власних академічних ресурсів, а також інтеграція української науки та бібліотечної справи у світову наукову комунікацію.

Відтепер у проекті 29 учасників – провідних університетів та академічних бібліотек України. Бажаємо плідної співпраці!

Про проект докладніше: http://www.elibukr.org/

 

Перелік учасників проекту можна переглянути за посиланням: http://www.elibukr.org/uk/pro-proekt/uchasniki-proektu.html

Переглядів 2200