01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
02.04.2024

Вільні читають українською!

Бібліотека Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя бере участь у проєкті, який має чітку мету : наповнення бібліотек, бібліотечних куточків та книжкових полиць у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській та Сумській областях українськими книжками.

Запрошуємо усіх бажаючих доєднатись до Всеукраїнського проєкту збору книжок. 

Звертаємо вашу увагу, що проводиться збір книжок українською мовою, вік та тематика необмежені!

Проєкт спрямований на покращення психоемоційного стану людей, які знаходяться під щоденними ворожими обстрілами, а також на підтримку читання українськомовної літератури з метою підвищення соціальної активності та свідомості громадян, популяризації української мови, використання її у повсякденному житті.

Маємо об’єднатися, щоб максимально швидко відновити книжкові фонди. Нація освічених переможе! (Т. Кремінь)

Місце збору – новий корпус університету, бібліотека, ауд. 116 (вул. Графська 2,  м. Ніжин).

Відповідальна особа – заступник директора бібліотеки Галина Осіпова

тел. : (04631) 7-19-71

електронна пошта: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Переглядів 135