01 May 2023
  Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого подібного більше не повторилося
07.10.2024

Вдячність за подаровані книги!

unnamed-55.jpg

Протягом багатьох років наші користувачі дарують бібліотеці книги.Приємним сюрпризом для бібліотеки Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, у день святкування  Всеукраїнського дня бібліотек, стали книги подаровані музикознавицею, педагогинею, кандидаткою мистецвознавства, доценткою кафедри музичної педагогіки та хореографії, членкинею Національної всеукраїнської музичної спілки Оленою Кавунник.

Наразі бібліотека отримала навчально-методичний посібник з українознавства «Розповідаємо про рідний край» (Київ, 2024), у якому узагальнено досвід авторського навчального курсу з українознавської  регіоналістики та ювілейний випуск науково-популярного журналу «Музика» (№ 1–4, 2023).

Ми щиро вдячні Олені Анатоліївні за подарунки, бо впевнені, що вони стануть важливою частинкою фонду, допоможуть у забезпеченні освітнього процесу, відродженні культури та духовному зростанню і обов’язково знайдуть свого читача.

Переглядів 14