01 May 2023
  Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого подібного більше не повторилося
18.09.2024

Бібліотека продовжує отримувати подарунки

Щиро дякуємо кандидатці психологічних наук, доцентці Марії Наконечній за чудовий подарунок – книгу поезій «Крила Психеї», яку передали для бібліотеки нашого  університету. Ця книжка буде для нас справжнім скарбом, адже вірші відкривають нові горизонти думок та емоцій.

Збірка «Крила Психеї» стане важливою частиною нашої бібліотеки і безсумнівно надихне студентів і викладачів на нові творчі звершення. Поезія, як і наука, має величезну силу впливати на душу та розум людини, і ми дуже раді, що можемо ділитися цим багатством з нашою університетською спільнотою.

Вітаємо пані Марію і бажаємо подальших успіхів у роботі та творчості!

З найкращими побажаннями колектив бібліотеки!

Переглядів 66