01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
10.02.2018

Кохання закарбоване в слові…

Наближається свято, яке з нетерпінням чекають усі закохані, свято, яке сповнює надією і романтикою серця всіх людей – це День Святого Валентина.

  Любов - почуття світле і добре. Вона може бути до Батьківщини, до рідного міста, до матері, до дівчини чи хлопця, і, звичайно, до книги, до читання.

  Бібліотекарі студентського абонементу вирішили зробити приємне для своїх відвідувачів, а саме запропонувати для перегляду книжкову виставку «Кохання закарбоване в слові». Повірте, такої великої кількості закоханих, як у бібліотеці немає ніде. Адже всі найвідоміші історії про кохання вже багато років живуть на сторінках книжок, які ви із задоволенням зможете переглянути на виставці та дізнатися про їх неймовірні історія кохання.

  А ще на Вас чекає багато цікавих приємностей та маленьких сюрпризів. Працівники бібліотеки у День Валентина запропонують всім бажаючим привітати бібліотеку, взявши участь у акції «Зізнайся бібліотеці в коханні». Привітання та побажання ви зможете залишити на фліпчарті, який згодом перетвориться на велику «валентинку»

  Приходьте на зануртеся в атмосферу свята разом з нами!

Переглядів 898