01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
18.10.2017

Вчимо студентів навчатися

Електронна бібліотека – це доступність інформації на сучасному рівні.

Ми вчимо студентів навчатися.

Оніщенко Світлана, провідний бібліотекар, 17.10.17 провела заняття по удосконаленню навичок користування електронним каталогом зі студентами 3-го курсу факультету психології та соціальної роботи у формі ігрового квесту.

Читальний зал №2, бібліотекарі-бібліографи запрошують студентів, викладачів, молодих науковців на консультацію. Ми навчимо легко користуватись електронним каталогом, електронною бібліотекою університету, допоможемо знаходити літературу на сайтах інших бібліотек. Ви зможете підібрати список джерел до курсової роботи, наукової статті, реферату, підготуватися до екзамену, заліку, семінару і т.ін.

Електронний каталог – це доступність, швидкість, зручність, сучасність.

Переглядів 715