01 May 2023
  Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого подібного більше не повторилося
10.10.2024

«Академічна доброчесність» на сайті бібліотеки

Шановні користувачі!

Ми раді повідомити про відкриття нового розділу на нашому сайті, присвяченого темі академічної доброчесності. У цьому розділі ви знайдете корисну інформацію про етичні принципи у навчанні та науковій діяльності, а також поради щодо уникнення плагіату, правильного цитування та підготовки якісних наукових робіт.

Крім того, новий розділ міститиме ресурси для самостійного навчання. Ми сподіваємось, що ці матеріали допоможуть вам розвивати навички критичного мислення та підвищити рівень академічної доброчесності у вашій діяльності.

Запрошуємо вас ознайомитися з новим розділом за посиланням: Академічна доброчесність

Дякуємо, що обираєте нашу бібліотеку!

 

З повагою,

Ваша бібліотека

Переглядів 11