01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
06.10.2023

День спеціаліста в бібліотеці

5 жовтня 2023 року працівники сектору наукової бібліографії провели День спеціаліста для здобувачів освіти за спеціальністю 231 «Соціальна робота». Присутні студенти першого курсу (група  СР-1) факультету педагогіки, психології, соціальної роботи та мистецтв Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

В ході заходу студенти ознайомилися з послугами і програмним забезпеченням бібліотеки, електронною та цифровою бібліотекою, каталогами, картотеками, бібліотечним фондом.

Для здобувачів освіти оформлено тематичний перегляд літератури «Професія – соціальний педагог», де було представлено 72 джерела: підручники, навчально-методичні посібники, наукова література. Також проведено бібліографічний огляд фахових видань по темі «Соціальна робота в Україні», та проаналізовано факти актуальності даної спеціальності в сучасних умовах. Під час проведення заходу студенти мали змогу практично здійснити пошук інформації безпосередньо з перегляду літератури та електронних БД бібліотеки.

Щира подяка старшому викладачу кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Т. В. Зінченко в організації та проведенні заходу.

 

Переглядів 60