01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
17.04.2023

Віртуальна книжкова виставка "Не руйнуй гармоніїї земної" до Всеукраїнського дня Довкілля

   Традиційно третьої суботи квітня українська спільнота відзначає День довкілля. Цьогорічний День довкілля особливий - воєнний.

   Кожного дня ми дізнаємося про нові й нові злочини, вчинені агресором. Серед них найбільшу загрозу для майбутнього як України, так і більшості країн світу становлять злочини проти довкілля.

   З метою поширення екологічних знань, підвищення рівня суспільної свідомості українців з питань збереження безпеки навколишнього середовища до вашої уваги представлено віртуальну книжкову виставку ″Не руйнуй гармонії земної″, на якій демонструється література, що висвітлює питання небезпеки забруднення довкілля, та шляхи вирішення екологічної загрози в економічній, екологічній, соціальній і духовній сферах.

 

Переглядів 128