01 May 2023
  Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого подібного більше не повторилося
20.09.2024

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек акція «Бібліотека для тебе»

17 вересня студенти першого курсу факультету філології, історії та політико-юридичних наук завітали до читальної зали № 3.

Провідний біблотекар Світлана Оніщенко ознайомила здобувачів освіти з історією створення і структурою бібліотеки, яка є одним із основних підрозділів університету і бере активну участь у формуванні світогляду та професійності майбутніх фахівців, а також із загальними правилами користування бібліотекою, можливостями доступу до підручників, періодичних видань та наукових матеріалів у читальному залі.  Було окреслено спектр інформаційних ресурсів, послуг, можливостей бібліотеки.

Організована зустріч − важлива частина адаптації студентів до навчального процесу, оскільки вона дала їм змогу краще зрозуміти, як бібліотека може полегшити доступ до наукових джерел.

Щиро дякуємо за співпрацю кандидату філологічних наук Пугач Валентині Миколаївні.

Переглядів 18