01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
06.06.2019

Сучасні виміри української регіоналістики

5 червня 2019 року  на базі  Ніжинського  державного  університету  імені Миколи  Гоголя   викладачами  факультету  культури і мистецтв ім. О.Ростовського   було проведено  Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Сучасні виміри української регіоналістики». Модератором конференції була кандидат мистецтвознавства, доцент кафедри музичної педагогіки та хореографії Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя – Кавунник Олена Анатоліївна.

«Ніжин – перлина України» - таку назву мала тематична книжкова виставка, підготовлена бібліотечними працівниками читальної зали  № 3 (Левченко І.О., Головко Л.В.). Всі  доповідачі не оминули увагою книжкову  виставку, на якій були представлені  праці  та статті відомих науковців, в кількості  74 примірників.

Переглядів 3197