01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
09.06.2023

Сучасна бібліотека: інноваційні трансформації ресурсів

Бібліотека Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя активно опановує соціальні мережі, поширюючи свої послуги, закріплюючи власний імідж. З метою творчого зростання, підвищення освітнього та кваліфікаційного рівня, удосконалення професійної майстерності працівниками бібліотеки Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя проведено методичну годину «Сучасна бібліотека: інноваційні трансформації ресурсів». Розглянуто питання щодо  ролі, функції та очікування покладенні на бібліотеки в реалізації Стратегії  розвитку читання на 2023 – 2032 роки «Читання як життєва стратегія», розроблену Міністерством культури та інформаційної політики; ознайомилися з особливостями використання можливостей веб-сайту YouTube.

Своєрідний професійний портрет (портфоліо) бібліотекаря вищого навчального закладу представила завідувачка сектору студентського абонементу Юлія Бездухова.

Заходи в рамках методичних занять триватимуть і надалі, адже бібліотекарі університету готові до змін, навчання й отримання нових знань і навичок.

 

Переглядів 99