01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
25.10.2019

«Задумайся над словом «війна»: до 75-ї річниці вигнання нацистських окупантів із України

28 жовтня 2019 року відзначають 75-у річницю вигнання нацистських окупантів із України. На науковому абонементі бібліотеки Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя з 25 жовтня 2019 року діє книжкова виставка «Задумайся над словом «війна». На виставці представлена література про причини, перебіг і наслідки однієї з найбільших і найтрагічніших подій в історії українського народу.

Ця дата назавжди залишиться у пам’яті всього народу, адже немає в Україні родини, яка би не втратила рідних під час нацистської окупації. Вічна шана і пам'ять тим, хто віддав свої життя за вільне майбутнє України. Запрошуємо всіх охочих до перегляду книжкової виставки.

Переглядів 232