01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
27.10.2017

«В моїм серці Україна: природний парк. заказник, заповідник – це моя земля»

Світ, у якому ми живемо, красивий і неповторний.  Однією з найактуальніших проблем сучасності є взаємодія людини з природою. Створення природно-заповідних об’єктів різного рангу є одним з перспективних шляхів збереження рідкісних видів біологічного різноманіття,  яких в Україні достатньо: унікальні парки, скелі, печери та водоспади, співучі піски та долини нарцисів тощо.

Читальний зал №2 пропонує вашій увазі  книжкову виставку «В моїм серці Україна: природний парк. заказник, заповідник – це моя земля» і запрошуємо помандрувати за матеріалами виставки  мальовничими заповідними  куточками  нашої країни,  в тому числі й  Чернігівщини.

Переглядів 1032