01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
12.04.2017

Зустріч з поетесою Іриною Васильківською

11 квітня в читальному залі №2 відбулась  зустріч з талановитою поетесою Ніжина, педагогом за фахом і покликанням, чарівною жінкою – Тетяною Миколаївною Тимченко (поетичний псевдонім Ірина Васильківська).

 Ірина Васильківська поділилася найновішими віршами, секретами поетичної творчості і планами на майбутнє.

Тематика її творів різноманітна. Поетеса пише про людей, красу рідної природи, возвеличує ідеали добра, справедливості, любов до рідної матері.

Значне місце в поетичній збірці «Палітра життя» займає інтимна лірика, твори, які славлять життя з їхніми радощами і печалями, любов’ю і тривогами, великою вірою у щастя і добро!

Аудиторія дуже тепло сприймала її вірші: і про політику і про життя, і про природу, і про кохання. Всі отримали справжнє задоволення від цієї зустрічі.

Переглядів 1953