01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
21.12.2016

«Класики зарубіжної літератури мовою оригіналів»

В Україні триває Рік англійської мови. Указом Президента бібліотекам доручено розробити та реалізувати план заходів спрямованих на популяризацію вивчення англійської мови.

Бібліотека університету підтримує цю кампанію та розкриває книжкові фонди, які нададуть допомогу читачам у більш поглибленому, самостійному вивченню англійської мови. З цією метою з 13 по15 грудня 2016 року бібліотекарі студентського абонементу спільно з навчально-методичним кабінетом іноземних мов (Сливка В. П.), організували виставку-перегляд літератури «Класики зарубіжної літератури мовою оригіналів», де були представлені книги класиків зарубіжної літератури на англійській мові.

Студенти з великою зацікавленістю переглянули запропоновану для перегляду літературу.

Переглядів 1617