01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
05.10.2016

«Вивчай англійську – йди в ногу з часом»

2016 рік, указом Президента, оголошений Роком англійської мови в Україні.

Знання англійської мови має важливе значення у житті кожної людини, адже вона визнана мовою міжнародного спілкування. Особливу важливість вивчення англійської мови дає той фактор, що знаючи дану мову людина має доступ до всіх важливих інформаційних ресурсів, як електронних, так і друкованих. Ну і звичайно ж, варто відзначити той факт, що Інтернет на 57% - англомовний.

З метою популяризації англійської мови та літератури по її вивченню, на студентському абонементі бібліотеки організована книжкова виставка під назвою «Вивчай англійську – йди в ногу з часом». Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися також з електронною виставкою, де представлені книги класиків зарубіжної літератури на англійській мові.

До Вашої уваги також віртуальна виставка, де представлені книги класиків зарубіжної літератури на англійській мові.

Переглядів 1586