01 May 2023
  Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого подібного більше не повторилося
17.10.2024

Формула успіху (готуємось до написання курсових робіт)

Понад 50% часу студенти витрачають на пошук джерел і на підготовку до написання наукових робіт. Курсові роботи не є винятком. Вони вимагають організованості та орієнтування на результат. А отже, ознайомлення з іще більшою кількістю літератури.

Для успішного написання курсової роботи важливо знайти якісні та надійні джерела інформації. Бібліотека університету є творчою лабораторією, від ресурсів і послуг якої багато в чому залежить якість і зміст наукових досліджень. Дієву допомогу студентам в цьому надають працівники бібліотеки.

16 жовтня в читальній залі №3 для студентів третього курсу факультету філології, історії та політико-юридичних наук проведено презентацію академічних видань, наукової та навчальної літератури з української мови. Отримана інформація дасть змогу ефективніше користуватися ресурсами бібліотеки.

Бібліотека щиро вдячна за співпрацю доцентці кафедри української мови, методики її навчання та перекладу, кандидатці філологічних наук Вакуленко Галині Михайлівні.

 

Світлана Оніщенко, Ірина Мазун

Переглядів 7