01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
14.12.2023

Книжкова новинка під ялинку

Жива сучасна бібліотека – це не просто книгозбірня і команда закоханих у свою справу професіоналів, а й спільнота палких прихильників читання, що віддано слідкує за новими книжковими релізами.

Ми переконані, що читання важливих книжок  сприяє єднанню українського народу, формуванню нашої ідентичності, збереженню культурно-мовної спадщини держави. Читання є обов’язковим у час миру і добробуту, але ще головнішим – у часи випробувань, які випали на нашу долю через війну.

Книжки можуть стати нашим захистом і нашою зброєю, друзями і порадниками, вчителями і лікарями. 

Запрошуємо усіх охочих долучитися до акції «Книжкова новинка під ялинку», за допомогою якої ми прагнемо привернути увагу до значущості і приємності читання та надихнути наших користувачів відвідати бібліотеку Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, залишивши свій  різдвяний подарунок – книгу!

 

Переглядів 56