01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
15.11.2023

Презентація літератури з фармації та фармакології

13 листопада в читальному залі № 2 відбулась зустріч зі здобувачами освіти спеціальності «226 Фармація, промислова фармація», яка надає кваліфікацію провізора.

Провідна бібліотекарка відділу обслуговування Світлана Оніщенко провела огляд нових надходжень літератури. Студенти ознайомилися з  монографіями, підручниками та навчальними посібниками, а також періодичними фаховими виданнями. За допомогою цих матеріалів вони матимуть змогу  підготуватися до занять, написати наукову роботу та глибше освоїти навчальні дисципліни даної спеціальності.

Запрошуємо скористатися ресурсами бібліотеки.  Університетська книгозбірня має багатий фонд і завжди готова  забезпечити доступ до необхідних джерел .

Бібліотека щиро вдячна кафедрі хімії та фармації  за співпрацю!

Переглядів 47