01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
30.09.2023

Незламні! Нескорені! Непереможні!: До Дня Захисників та Захисниць України

1 жовтня в Україні відзначають День Захисників і Захисниць України. У воєнний час це безсумнівно найважливіше свято в році, адже українські бійці вже дев’ятий рік поспіль гідно дають відсіч російській агресії. В цей день ми ще раз можемо подякувати їм за стійкість та відвагу, вшанувати полеглих, згадати героїв попередніх поколінь, які здобували та відстоювали свободу і незалежність України.

З нагоди Дня Захисників та ЗахисницьУкраїни, працівники студентського абонементу бібліотеки Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя організували тематичну книжкову виставку «Незламні! Нескорені! Непереможні!». Матеріали виставки знайомлять з долями свідомих людей, які вболівали і вболівають за рідну країну, розповідають про подвиги воїнів-захисників, які  і сьогодні продовжують героїчні сторінки нашої історії, захищаючи  кордони від ворогів. 

Війна формує та гартує українську націю. Своїм героїзмом ми викликаємо повагу і змінюємо світ. Боремося за свободу,  незалежність та національну гідність. Віримо, що нинішні захисники та захисниці здобудуть таку, вкрай важливу, для нас перемогу.

Охочих ознайомитися з виставкою запрошуємо до нашої бібліотеки!

Переглядів 34