01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
20.09.2023

У бібліотеці НДУ ім. Миколи Гоголя триває видача комплектів підручників

З 5 вересня на студентському абонементі бібліотеки розпочалася видача комплектів підручників студентам на наступний семестр.

Навчальні посібники вже отримали студенти 1 та 2 курсу спеціальностей: дошкільна освіта, початкова освіта, філологія англійська, філологія українська, міжнародні відносини, право, політологія та студенти 1 курсів ННІ  природничо-математичних, медико-біологічних наук та інформаційних технологій. Видача комплектів здійснюється відповідно до графіку, що сприяє оперативному забезпеченню студентів необхідною літературою.

Приємно відзначити, що попит на навчальну літературу серед студентства досить високий. Та це й не дивно, адже той, хто хоче отримати знання, повинен багато читати та вчитися.

Видача триває! Шановні студенти, необхідні вам підручники чекають на вас. Усім студентам бажаємо цікавого та успішного навчання. Ваша бібліотека!

Переглядів 41