01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
22.04.2016

УВАГА! ВІДКРИТО ТЕСТОВИЙ ДОСТУП

Written by
Rate this item
(0 votes)

Тестовий доступ для учасників проекту ELibUkr

До уваги користувачів пропонуються електронні наукові журнали одного з найстаріших та авторитетних видавництв світу – Cambridge University Press.

Вхід за посиланням: http://journals.cambridge.org.

Платформа  пропонує доступ до понад 360 журналів із 40 дисциплін (історія, політичні науки, біологія, хімія, економіка та інші), глибина цифрового архіву яких сягає 1770 року. Статті із журналів можна переглядати (у форматах PDF та HTML), завантажувати файли на пристрої для читання та відправляти документи у власні хмарні сховища на Dropbox та GoogleDrive.

Інструкія користувача (eng)>>>

OECD iLibrary є одним з найбільших світових електронних джерел статистичних даних й авторитетних досліджень з економіки, екології та соціального розвитку. Бібліотека пропонує доступ до матеріалів Організації економічного співробітництва і розвитку (ОЕСР): 400 електронних публікацій, 35 електронних журналів і більше 30-ти баз даних.

Вхід за посиланнямwww.oecd-ilibrary.org

Інструкція користувача (rus) >>>

 

Для науковців НДУ імені М.Гоголя відкрито тестовий доступ до колекції електронних книг видавництва 

Walter de Gruyter GmbH.  Німецьке наукове видавництво спеціалізується на виданні академічної літератури з історії, археології, теології, філософії, біології, хімії, лінгвістики, літератури, математики, фізики, а також з права і медицини. Більшість видань є англомовними.

Вхід за посиланням:  www.degruyter.com/ebooks

Тестовий доступ триватиме до 10 червня 2016 року.

Переглядів 1901 Last modified on 16.05.2016