01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
10.04.2024

Інформаційний бюлетень нових надходжень : 2024, січень-березень

Бібліотека Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя пропонує увазі користувачів перший випуск Інформаційного бюлетеня нових надходжень літератури, який  інформує про видання, що надійшли до фонду книгозбірні в січні-березні 2024 року.

Література у бюлетені систематизована за таблицями Універсальної десяткової класифікації (УДК). В межах відділу розміщена за алфавітом авторів і назв. Кожний бібліографічний запис містить дані про кількість примірників та їхнє місце розташування у фонді бібліотеки, а також шифр зберігання книги, по якому необхідне видання можна замовити в бібліотеці. Даний інформаційний бюлетень включає бібліографічні описи електронних видань завантажених до Електронної бібліотеки у першому кварталі 2024 року.

Бюлетень адресується науковцям, фахівцям, викладачам і студентам НДУ імені Миколи Гоголя.

Інформацію можна переглянути за посиланням: Інформаційний бюлетень

Переглядів 149
Інші матеріали розділу: « Книга від автора в подарунок