01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
08.12.2021

До уваги користувачів!

Продовжуємо  інформувати  читачів   про нові книжкові дарунки  бібліотеці Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.

Цього разу ми отримали добірку книг з історії голодомору в Україні 1932-1933 років від Національного музею Голодомору – Геноциду.

Подарована література стане вагомим джерелом поповнення колекції книг про голодомор-геноцид українського народу і буде корисною для науковців, студентів, викладачів, краєзнавців, усіх, хто цікавиться історією України ХХ ст., регіоналістикою та історичним краєзнавством.

Дані видання допоможуть досліджувати свій родовід, збираючи факти, які ще не загубилися у глибині часу.

Колектив бібліотеки щиро дякує працівникам Національного музею Голодомору – Геноциду за такий цінний подарунок і зичить усім творчого натхнення та нових наукових досліджень.

Зав. відділу комплектування та наукового опрацювання бібліотеки Бойко Л. Г. 

Переглядів 979