01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого

Безкоштовний доступ до повнотекстових електронних ресурсів, які доступні в межах проєкту Research4Life

Українським науковцям продовжено безкоштовний доступ до повнотекстових електронних ресурсів, які доступні в межах проєкту Research4Life. Це інформаційна платформа, що надає доступ до колекцій академічних та рецензованих матеріалів з питань інтелектуальної власності та науково-технічної інформації (ARDI), медицини та охорони здоров’я (Hinari), сільського господарства (AGORA), навколишнього середовища та прикладних наук (OARE), дослідження в галузі права та суспільних наук, включаючи політичні науки, економіку, філософію, історію та ін. (GOALI).

Доступ надається студентам, викладачам та співробітникам Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя на умовах ліцензійної угоди. Для отримання реквізитів для входу на ресурс просимо звертатися до бібліотеки НДУ імені Миколи Гоголя (вказати телефон, електронну адресу та ін.).

                                                                                                                          З повагою, О. Морозов

Переглядів 51