01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
21.02.2023

Дякуємо за подаровані книги!

Минув рік війни. Рік горя, сліз, втрат. Кожен українець відчув на собі подих цього жаху. Але жодного дня, жодної хвилини не втрачали надію у наше незалежне, вільне і світле майбутнє.

Боремось, допомагаємо, підтримуємо. Незважаючи на всі реалії продовжуємо жити, працювати, творити…  Талановиті українські письменники та поети пишуть твори, зображуючи наше сьогодення, незламних героїв нашого часу, відтворюють події і факти воєнних злочинів. Але кожен новий твір пронизаний вірою в перемогу України! 

Ми з нетерпінням чекаємо на нові книги і не забувайте, що:

«Ваша зброя – слово,

Штик у вас – перо

Їх використовуйте

Людям на добро!»

Організовувати роботу в умовах війни складно, але можливо. Для того, щоб ворог розумів, що він нас не залякає, ми повинні продовжувати боротися, вплітаючи свою нитку у полотно нашої   ПЕРЕМОГИ!

Бібліотека НДУ імені Миколи Гоголя отримує подарунки і в рік війни. Пропонуємо ознайомитися з виданнями, надрукованими в цей непростий для країни час.

Переглядів 300