01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
16.04.2024

«ЕКОЦИД В УКРАЇНІ: МАСШТАБНИЙ ЗЛОЧИН рОСІЇ ПРОТИ ДОВКІЛЛЯ УКРАЇНИ» (до Міжнародного дня екологічних знань)

15 квітня 2024 року співробітниками бібліотеки разом із старшим викладачем кафедри географії, туризму та спорту НДУ імені Миколи Гоголя Олександром Бездуховим для здобувачів 3 і 4 курсів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (за спеціальностями 106 Географія, 103 Науки про Землю і 014.07 Середня освіта (Географія)) було проведено еко-годину на тему «Екоцид в Україні: масштабний злочин росії проти довкілля України». Захід відбувся з використанням платформи Zoom.

До уваги здобувачів була запропонована презентація «Екоцид в Україні: масштабний злочин росії проти довкілля України».

Бібліографічний список, розміщений в кінці презентації, може бути використаний студентами під час підготовки реферативних та кваліфікаційних робіт з відповідних тем.

В свою чергу здобувачі освіти представили аудиторії тематичні доповіді.

Захід був інформативно насиченим трагічними реаліями сьогодення та жахливими фактами наслідків впливу російської воєнної агресії на довкілля України. Учасники дійшли спільної думки про те, що країна-терорист повинна відповісти за порушення екологічної безпеки в Україні та долучитися до відновлення української екосистеми у післявоєнний час.  

 

Переглядів 41