01 May 2023
  Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого подібного більше не повторилося
29.05.2024

Чергова філантропічна ініціатива Олександра Гігіняка

У 2023-2024 навчальному році на кафедрі географії, туризму та спорту Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя реалізується нова освітньо-професійна програма «Туризм» спеціальність 242 Туризм і рекреація. Допоміг у забезпеченні даної ОПП новою та необхідною навчальною літературою наш добрий друг та меценат, приватний підприємець та випускник нашого університету Олександр Гігіняк.

Від імені бібліотеки імені М. О. Лавровського та кафедри географії, туризму та спорту висловлюємо Вам найщирішу подяку за щедрий дарунок, який Ви люб’язно передали нашій бібліотеці. Ваша підтримка, шановний пане Олександре, є надзвичайно цінною для нас і наших читачів. Ці книги не лише збагачують наш фонд, але й надихають на нові знання і відкриття. Завдяки Вашій щедрості ми можемо продовжувати нашу місію – сприяти освіті та культурному розвитку здобувачів вищої освіти. Ми безмежно вдячні Вам за підтримку та турботу про майбутні покоління і щиро Вам бажаємо міцного здоров’я, благополуччя та успіхів в усіх Ваших починаннях.

Разом до Перемоги! Слава Україні!

Переглянути

Переглядів 65