01 May 2023
  Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України. Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого подібного більше не повторилося
06.12.2023

Тиждень читання 2023

Бібліотека Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, підтримуючи ініціативу Українського інституту книги, долучилася до Національного тижня читання. У фокусі Національного тижня читання  постать письменника Миколи Хвильового, адже 13 грудня Україна відзначатиме 130 років від дня його народження.

То ж наш Тиждень читання ми розпочали із літературної години, присвяченої творчості письменника Миколи Хвильового, яка проходила 4 листопада в читальному залі №2. Здобувачі освіти  спеціальності 231 «Соціальна робота» разом з викладачами кафедри соціальна педагогіка та соціальна робота долучилися до флешмобу «Бути своїми».

Бібліотека щиро вдячна за співпрацю в організації та проведенні заходу старшому викладачу кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи Т.В.Зінченко, кандидату педагогічних наук А. І. Конончук, кандидату педагогічних наук Р. Г. Новгородському, кандидату філологічних наук О.М. Капленко. 

#тижденьчитання2023 #бутисвоїми #бібліотека_НДУімені_Миколи_Гоголя #НДУ_імені_Миколи_Гоголя

 

 

Переглядів 73