01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого

Віртуальна бібліографічна довідка

Шановні користувачі

З метою забезпечення інформаційних потреб віддалених користувачів в бібліотеці працює віртуальна довідкова служба «Віртуальна бібліографічна довідка», послуги якої надаються безкоштовно.

«Віртуальна довідка» допоможе вам отримати відповіді на такі запитання:

-пошук у фонді бібліотеки конкретного видання;

-тематичні запити, виконання яких не вимагає складного бібліографічного пошуку і виконується на основі наявних у бібліотеці електронних і традиційних ресурсів;

-різноманітні відомості і факти, які можна знайти за допомогою довідкової літератури;

-пошук інформації в мережі Інтернет.

Будь ласка, уважно ознайомтеся з правилами надання нашої послуги:

Формулюйте свій запит якнайконкретніше - це допоможе бібліографу надати Вам правильну відповідь.

Тематичний пошук здійснюється лише за ресурсами, опублікованими українською і російською мовами.

Усі довідки виконуються протягом 1-3-х діб, але враховуючи складність тематики, термін може бути подовжений. Запити, що надійшли у суботу та неділю (а також у святкові дні), виконуються у понеділок (або в перший робочий день після свята).

Від одного користувача приймається один запит на добу.

Запити виконуються за порядком їх надходження.

Не розглядаються запити, пов’язані:

Ø З питаннями, що порушують або виходять за межі чинного законодавства України.

Ø З тлумаченням законів та інших нормативно-правових актів, здійсненням юридичної та медичної консультації.

Ø З наданням інформації, що має розважальний (розгадування вікторин, кросвордів тощо) або посередницький (пошук товарів і послуг, порівняння цін тощо) характер, комерційну цінність або на яку розповсюджуються комерційні права.

Ø З підготовкою цілісного тексту з відповідної проблематики, який може бути використаний як основа для виступу, написання огляду, статті тощо.

Ø З наданням готових рефератів, курсових робіт, розв’язанням задач, здійсненням обрахунків, виготовленням креслень, перекладом текстів.

Увага!

У разі порушення будь-якої з умов «Віртуальної довідки» бібліографи мають право не відповідати на запит та (або) вилучити його. 

Архів виконаних віртуальних довідок 

   

Переглядів 8119