01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
27.04.2016

Біобібліографічний покажчик «Олександр Вадимович Забарний»

 У квітні 2016 року працівниками інформаційно-бібліографічного відділу підготовлено до друку біобібліографічний покажчик «Олександр Вадимович Забарний».

Посібник готувався до ювілею Олександра Вадимовича, адже 29 квітня 2016 року декану філологічного факультету Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя виповнюється 60 років з дня народження.

Посібник знайомить читача з науковими, публіцистичними, літературно-критичними працями та художніми творами Олександра Вадимовича, відтворюючи багатогранність його творчості та педагогічної діяльності .У покажчику представлено 340 записів за період з 1977 по 2016 рік.

Сподіваємось, що покажчик допоможе в пошуку інформації науковцям, педагогічним працівникам, студентам і всім, хто цікавиться сучасною українською літературою.

До матеріалу >>>

Переглядів 1653