01 May 2023
    Проєкт «Життя, обірване війною: книга пам’яті Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя» започаткований бібліотекою університету з метою вшанування та збереження пам’яті про всіх загиблих студентів, випускників, співробітників та викладачів внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.    Кожне життя безцінне, біль невгасимий, але пам’ять вічна і надія горить у наших серцях. І нехай це полум’я горітиме вічно, щоб нічого
23.08.2016

З Днем Незалежності України!

Шановні друзі! Щиро вітаємо Вас з Днем Незалежності України!

24 серпня Народ України святкує уже 25 річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків – бути господарями на своїй прекрасній і чарівній землі. Ця визначна дата навіки увійшла в історію молодої держави золотою сторінкою її біографії, започаткувала нову епоху в житті нашого народу. Усі великі успіхи нашої держави складаються з успіхів кожного небайдужого українця - як безліч річок і потічків зливаються в один могутній Дніпро. То ж бажаємо Вам бути справжніми патріотами, громадянами своєї держави. Любіть свою землю, свою мову, любіть своє рідне – українське. І нехай мрія про краще майбутнє окриляє Вас на нові звершення, добрі починання, в ім’я соборної, незалежної, демократичної, процвітаючої України.

Цій визначній події присвячена книжкова виставка, що діє на студентському абонементі бібліотеки. На виставці представлені як наукова література, навчальні посібники з історії України, так і періодичні видання, на сторінках яких висвітлюється дана тема.

Хай святиться ім’я твоє вічно, Україно - колиско моя!

Переглядів 1766